Sposób przygotowania

rybe oczysc umyj i osusz.posyp solą i pieprzem,a nastepnie wstaw do lodówki na 30 min. na palelni rozgrzej oliwe połóż filety na skórze ,dodaj masło i smaż kilka minut.przewróć skrop sokiem z cytryny i smaż nastepne kilka minut. przygotuj sałatę .białą rzodkiew obierz i pokrój dodaj rukolę i gałązki rozmarynu.do słoika wlej 1/4 szklanki oliwy sok zcytryny dopraw solą i pieprzem.przed polaniem zakręć i energicznie wymieszaj.na sałacie ułóż gorącego sandacz posyp czerwonym pieprzem i podawaj:)!!!!!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    na pewno będzie pyszne,,
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !