Składniki:
sandacza ze skórką | 2 filety |
cytryna | |
masła | 1 lyz |
oliwa | 1/4 szkl |
sól | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
biała rzodkiew | 1 |
rozmarynu | gałązka |
rukola | garsc |
czerwony pieprz | do posypania |
sandacza ze skórką | 2 filety |
cytryna | |
masła | 1 lyz |
oliwa | 1/4 szkl |
sól | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
biała rzodkiew | 1 |
rozmarynu | gałązka |
rukola | garsc |
czerwony pieprz | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: