Sposób przygotowania

Śledzia wymoczyć w wodzie z dodatkiem octu przez ok 3 godziny,potem pokroić w kostkę i przełożyć na sito aby ściekł nadmiar wody.Marchewkę pokroić w kostkę.Groszek odcedzić z zalewy,jabłko obrać i pokroić w kosteczkę.Ogórki obrać ze skórki , pokroić w kostkę i odcisnąć z nich nadmiar soku. Wszystkie składniki wymieszać z posiekana cebulką razem ze szczypiorkiem,majonezem i doprawić do smaku solą i pieprzem. Wstawić do lodówki najlepiej na całą noc.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Pyszna i prosta, polecam :)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !