Sposób przygotowania

Kapustę posiekać, ogórka, pomidory, jajka i rzodkiewki pokroić w kostę, a szparagi w plastry. Wszystko wymieszać. Musztardę rozmieszać z octem i przyprawami. Powoli wlać oliwę. Gdy sos będzie za gęsty dodać odrobinę ciepłej, przegotowanej wody. Polać sałatkę sosem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    mniam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    na pewno zrobię
  • 0
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    super:)bardzo lubię szparagi:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    bardzo dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    zapowiada się smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    coś nowego
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    nie jadłam takiej-brzmi bardzo smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo fajna sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !