Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Podsmażana kiszona kapusta do obiadu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 kg
cebula 1 duża sztuka
kminek 1 łyżeczka
oliwa 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Podsmażana kiszona kapusta do obiadu

Cebulę obrać i posiekać.Kapustę odcisnąć z nadmiaru soku i pokroić na drobniej.Na rozgrzaną patelnię z oliwą wrzucić kapustę z cebulką i kminkiem.Podsmażamy, aż zrobi się szklista.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 31.05.2012 18:07
ciekawa
Adamorek 30.05.2012 10:15
do kotlecika
Motorek 04.06.2011 23:44
smaczna
1j1o1l1a1 23.05.2011 22:49
pomysłowe...nigdy jeszcze nie smażyłam kwaszonej kapusty...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak