Sposób przygotowania

Pałki umyć i osuszyć.Usunąć kość nie naruszając skóry zostawiając mięso. Kawałki mięsa posypać solą i pieprzem z obu stron .Pieczarki oczyścić ,pokroić i podsmażyć na odrobinie oliwy .Doprawić solą,pieprzem i majerankiem ,nafaszerować mięso.Dokładnie spiąć wykałaczką i podsmażyć na złoty kolor.Dodać posiekaną cebulę ,podlać wrzątkiem i dusić do miękkości , sos zagęścić i doprawić do smaku .

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    extra
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajne
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !