Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbaska z patelni z majerankiem - prawie jak z grilla

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa podwawelska 4 laski
Majeranek suszony Prymat 2 łyżki
Grill przyprawa klasyczna Prymat 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbaska z patelni z majerankiem - prawie jak z grilla

Kiełbasy przekroić, naciąć i położyć na patelni. Smażyć na średnim ogniu często przewracając na drugą stronę. Jak się ładnie zarumienią posypać przyprawą i majerankiem z obu stron. Jeszcze chwilę podsmażać. 

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 30.06.2013 22:37
świetny pomysł z tym majerankiem.
PaniMISIOWA 17.05.2012 19:50
to prawda, super!
Anulka75
Anulka75 18.04.2012 11:55
super
smakowita 01.03.2012 20:48
Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
Elżbieta17 25.09.2011 16:37
Musi być pyszna:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak