Sposób przygotowania

Kiełbasy przekroić,naciąć i położyć na patelni.Smażymy na średnim ogniu często przewracając na drugą stronę.Jak się ładnie zarumienią posypać przyprawą i majerankiem z jednej i drugiej strony. Chwilę smażyć kiełbaski i gotowe.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Musi być pyszna:)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    to prawda, super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    świetny pomysł z tym majerankiem.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !