Sposób przygotowania

PIESZARKI OBRAĆ UMYĆ I ODCIĄĆ NUŻKI. NUŻKI Z CEBULĄ PODSMAŻYĆ NA PATELCE GDY NJUŻ BĘDĄ GOTOWE DODAĆ JAJKA UGOTOWANĘ NA TWARDO ORAZPRZYPRZWY WSZYSTKO ZMIELIĆ NASTĘPNIE GŁÓWKI PIECZAREK NAPEŁNIĆ FARSZEM Z NÓŻEK I OPANIEROWAĆ W JAJKU I BUŁCE TARTEJ NASTĘPNIE USMAŻYĆ NA GŁĘGOKIM TŁUSZCZY AŻ BĘDĄ MIĘKKIE

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Pycha!!
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    Ja takim farszem nadziewam jajka (białka), ale czemu nie kapelusze!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !