Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PIECZRKI FASZEROWANE

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

PIECZRKI DUŻE ŚWIEŻE 8 SZT
jajko ugotowane na twardo 3 SZT
cebula biała 1 SZT
jajko 1 SZT
Bułka tarta klasyczna Prymat 5 ŁYŻ
Pieprz czarny mielony Prymat 1 ŁYŻ
Sól ziołowa jodowana Prymat 1 ŁYŻ

Przepis i sposób przygotowania na: PIECZRKI FASZEROWANE

PIESZARKI OBRAĆ UMYĆ I ODCIĄĆ NUŻKI. NUŻKI Z CEBULĄ PODSMAŻYĆ NA PATELCE GDY NJUŻ BĘDĄ GOTOWE DODAĆ JAJKA UGOTOWANĘ NA TWARDO ORAZPRZYPRZWY WSZYSTKO ZMIELIĆ NASTĘPNIE GŁÓWKI PIECZAREK NAPEŁNIĆ FARSZEM Z NÓŻEK I OPANIEROWAĆ W JAJKU I BUŁCE TARTEJ NASTĘPNIE USMAŻYĆ NA GŁĘGOKIM TŁUSZCZY AŻ BĘDĄ MIĘKKIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 10.03.2012 11:20
Ja takim farszem nadziewam jajka (białka), ale czemu nie kapelusze!
Misiabe 23.05.2011 16:52
Pycha!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak