Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbasa z cebulką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa podwawelska 4 laski
cebule 4 sztuki
piwo 1/2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbasa z cebulką

Kiełbasy przekroić na połowy i ponacinać w kratkę.Tak przygotowaną kiełbaskę skropić lekko piwem i położyć na rozgrzany ruszt na grillu. Upiec kiełbaski na rumiano z obu stron skrapiając je piwem podczas smażenia.Cebulkę obrać ,pokroić w piórka, zeszklić ze szczyptą soli i podawać z kiełbaską .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

[email protected] 23.07.2012 20:44
Slinka cieknie
pacpaw 09.05.2012 21:33
fajnie się prezentuje
Anulka75
Anulka75 11.04.2012 16:02
apetycznie wygląda
PaniMISIOWA 15.01.2012 21:46
uwielbiam
kate.500 15.07.2011 12:57
wyglada apetycznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak