Sposób przygotowania

Kiełbasy przekroić na połowy i ponacinać w kratkę.Tak przygotowaną kiełbaskę skropić lekko piwem i położyć na rozgrzany ruszt na grillu. Upiec kiełbaski na rumiano z obu stron skrapiając je piwem podczas smażenia.Cebulkę obrać ,pokroić w piórka, zeszklić ze szczyptą soli i podawać z kiełbaską .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    wyglada apetycznie
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    uwielbiam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetycznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    fajnie się prezentuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    Slinka cieknie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !