Sposób przygotowania

rozwijamy gotowe ciasto francuskie i nakladamy na nie dzem.Zapiekamy 10 minut w temperaturze 180 stopni.po s chłodzeniu dekorujemy kajmakiem.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    oooo....poproszę kawałek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    tatiana2

    Wygląda pysznie i łatwe w przygotowaniu :)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Pyszności!
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    fajnie wygląda:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Jednak mozna zrobić i szybko ciasto:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    lubię takie ciacha :)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ale słodko
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Kajmak, to jest to.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !