Sposób przygotowania

Wyjemy i suszymy kwiatostany.Nastepnie ubijamy białko i malujemy kazdy platek pedzelkiem.Nastepnie zanurzamy kwiaty w cukrze i zsypujemy nadmiar.suszymy w piekarniku w temperatzurze 90 stop.Przechowuj w szczelnych słoikach, poszczególne warstwy oddzielone pergaminem. Są efektowną dekoracją (jadalną oczywiście).

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    super jako dekoracja:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    tatiana2

    Wyglądają świetnie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Ciekawy pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    iga2

    mi tez sie podobają
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Są superowe.
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    coś takiego, nie wiedziałam że kwiaty bzu są jadalne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !