Sposób przygotowania

Ananasa ostrożnie kroimy wzdłuż na ćwiartki,tak aby przy każdym kawałku został fragment \"pióropusza\" z liści.Kładziemy na rozgrzanym grillu,pieczemy około 10 minut.Aby ananas się nie przypalił,przed ułożeniem go na ruszcie można posmarować go odrobiną masła.Gotowy owoc układamy na talerzu,polewamy miodem.Podajemy z lodami,dekorujemy listkami melisy.Polecam:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    uwielbiam ananasa :) grillowanego jeszcze nie jadłam ale teraz to się zmieni :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    dla mnie bomba:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniały deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !