Sposób przygotowania

Miód z cukrem skarmelizować na suchej patelni. Jak zacznie zmieniać kolor, wrzucić wątróbkę i usmażyć ją. Ostudzić, pociąć na mniejsze kawałki i lekko posolić. Kapustę poszatkować. Dodać do niej wątróbkę, pokrojone w kostkę cebulę i rzodkiewki, przekrojone na pół pomidorki, ser i majonez. Wymieszać.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    taka inna, może się skuszę...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Apetyczna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    chętnie bym zjadł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    Przepyszna ta sałatka.
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Pyszna sałatka, zjadłabym.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !