Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

marciak

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wywar z warzyw 5 szkl
cielęcina bez kości 20 dag
żółty ser 20 dag
żółtko jajek 4 szt
sól 1 łyżeczka
pieprz 1 łyżeczka
gałka muszkatałowa 10 dag
natka pietruszki 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: marciak

Mięso pokroić w kostkę wrzucić do gorącego wywaru z warzyw i nastepnie zagotować do miękkości. nastepnie połaczyć ze startym serem żółtkami i posiekaną natką pietruszki doprawić do smaku solą pieprzem oraz gałka muszkatałową

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halinka1011 23.05.2011 09:57
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak