Składniki:
wywar z warzyw | 5 szkl |
cielęcina bez kości | 20 dag |
żółty ser | 20 dag |
żółtko jajek | 4 szt |
sól | 1 łyżeczka |
pieprz | 1 łyżeczka |
gałka muszkatałowa | 10 dag |
natka pietruszki | 1 łyżka |
wywar z warzyw | 5 szkl |
cielęcina bez kości | 20 dag |
żółty ser | 20 dag |
żółtko jajek | 4 szt |
sól | 1 łyżeczka |
pieprz | 1 łyżeczka |
gałka muszkatałowa | 10 dag |
natka pietruszki | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: