Sposób przygotowania

Na blasze ułożyć warstwę herbatników, na to wylać masę karmelową i położyć kolejną warstwę ciastek. Budyń ugotować na mleku, dodać 1/2 szkl. cukru i masło, gotować 2 minuty. Masę przestudzić i wylać na placek, ułożyć ciastka. Śmietanę ubić z resztą cukru. Żelatynę rozpuścić w 3 łyżkach gorącej wody, ostudzić połączyć z kremówką. Rozsmarować na cieście, posypać wiórkami czekoladowymi.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    mniam, pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pychota :-)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    właśnie lubię takie maziste do kawki - pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    wygląda wyśmienicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    bardzo smaczne, tylko szkoda że taka bomba kaloryczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !