Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kapusty i kalarepy z dodatkiem rzodkiewki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 1/2 szt
cebula biała 1 szt
marchewka 1 szt
kalarepa 1 szt
śmietana 18 proc 4 łyzki
sól do smaku
rzodkiewka 3 (czerwona)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kapusty i kalarepy z dodatkiem rzodkiewki

Kapustę kroimy drobno dodajemy pokrojona kalarepę ,rzodkiewkę i cebulę .Marchew ścieramy .doprawiamy sola . łączymy z śmietaną

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 13.07.2011 07:16
mniamuśne
Gabriela7 23.05.2011 07:31
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak