Sposób przygotowania

Biszkopt pieczemy z ulubionego przepisu lub układamy na dnie biszkopty. Kremówkę i śmietankę w proszku ubijamy. Mieszankę owocową przygotowujemy z ulubionych owoców ja miałam truskawki, jagody, czereśnie, wiśnie, nektarynki i bardzo dużo arbuza. Galaretki rozpuszczamy w 1 litrze wody i tężejącą łączymy z owocami (owoców ma być tyle żeby galaretka je tylko okrywała i po zastygnięciu połączyła w całość) Biszkopt smarujemy kremem śmietankowym i wylewamy na wierzch gęstą masę z galaretek i owoców, zostawiamy do całkowitego zastygnięcia.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    bajeczny:))
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Szkoda, że sezon na truskawki już się skończył... Ale na szczęście wakacje jeszcze nie:) Pychota!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    pycha! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !