Sposób przygotowania

Kajzerkę moczymy, odciskamy. Łopatkę, kajzerkę, cebulę oraz czosnek mielimy. Dodajemy przyprawy, zagniatamy ciasto. Formujemy klopsiki. Podsmażamy je na gorącym tłuszczu.
Pieczarki siekamy, podsmażamy na tłuszczu. Podlewamy wodą, dusimy z dodatkiem kostki bulionowej. Na koniec zaprawiamy śmietaną. Takim sosem polewamy usmażone klopsiki.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczny obiadek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetne są takie klopsiki z sosem
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo apetycznie wyglądają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 4
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszne :-)
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię klopsiki są zdrowsze od smażonych kotletów mielonych.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    doskonały dodatek do ziemniaczków.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Prezentują się wyśmienicie.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    taki obiadek to ja lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !