Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryka nadziewana serem camembert

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ser camembert 200 gr
papryka czerwona 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka nadziewana serem camembert

Piekarnik rozgrzać do 200 stopni. Przekroic papryki równo na pół nie usuwając ogonków. Powstałe połówki wypełnic pomidorkami i listkami bazylii. Na wierzch położyć pokrojony w kostkę ser. Skropić oliwą. Piec 20 minut. Podajemy z chrupkim pieczywem i sałatą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Niunia 01.02.2012 13:30
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak