Sposób przygotowania

Biały ser rozdrabniamy widelcem, dodajemy gotową pastę z tuńczyka. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i nadajemy lżejszej konsystencji jogurtem naturalnym. Odstawiamy na ok kwadrans.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    fajna śniadaniowa propozycja:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    mniam pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    musi być pyszne :)
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    smakosz1988

    super
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super do pieczywa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    takiej pasty jeszcze nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo lubię zwłaszcza ze świeżym pieczywem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !