Sposób przygotowania

Białka oddzielamy od żółtek. żółtka ucieramy z proszkiem do pieczenia, białka miksujemy z cukrem . Do białek dodajemy żółtka wyrośnięte i mąkę . miksujemy. Ciasto wylewamy do wysmarowanej blachy pieczemy 25 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    niezłe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    taki spód przyda się do galaretkowych
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Bardzo fajny spód biszkoptowy z tego przepisu wyszedł, aż się nie spodziewałam :)
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    a w ilu stopniach piec??

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !