Sposób przygotowania

Pieczarki, po umyciu i osuszeniu, kroimy według upodobań. Kostkę bulionową rozpuszczamy w ok 200-250 ml gorącej wody. Do bulionu dodajemy pieczarki i gotujemy ok kwadransa. Pieczarki nie wymagają solenia. Po przygotowaniu pieczarek pozostaje wywar, który idealnie przyda się jako baza do zupy.

Komentarze

  • -1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    I z czym jemy?!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    fajne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    super
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    ale czemu dietetyczne?
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajne, i mam na tyle wyobraźni żeby wiedzieć z czym to się je :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszne pieczarki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !