Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bagietka z rzodkiewką i sezamem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 4 łyżki
szczypiorek
sezam 1 łyżka
olej sezamowy 1\\4 łyżeczki
rzodkiewka
bagietka
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Bagietka z rzodkiewką i sezamem

W małej miseczce połączyć masełko, 2łyżki szczypiorku, 1 łyżeczkę nasion sezamu, olej i imbir i wymieszać . Smarować najpierw pokrojoną w kromki bagietkę , potem kładziemy po plasterku rzodkiewki , ponownie posypać szczypiorkiem i solą .Na koniec posypujemy jeszcze sezamem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak