Sposób przygotowania

Gotowe ciasto francuskie (to taka wersja na szybko :) ) kroimy na prostokąty, na każdą część kładziemy plasterek żółtego sera oraz parówkę (końce parówek można przekroić w krzyżyk) i zwijamy. Smarujemy je po wierzchu jajkiem i wkładamy do nagrzanego piekarnika na ok. pół godziny. Podajemy ciepłe, polane ketchupem.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Super pomysł!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kome

    fantastyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    świetne danie;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajne i pomysłowe;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    wypróbuję na kolację,,,
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Przypomina mi to wystające nóżki spod kołderki .....hihi...
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    mmm czuję ten zapach :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !