Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

grzanki z pastą fasolową

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czerwonej fasoli 1 puszka
kolędry peczek
czosnku 2 zabki
oliwy 2 lyzki
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: grzanki z pastą fasolową

fasolę osaczyć rozgniesc widelcem na niezbyt gladka paste.
koledre i czosnek posiekac wymieszac z fasolka wlac oliwe przyprawić solą i pieprzem.chleb opiec w opiekaczu. podawac z wczesniej przygotowaną pastą.
SMACZNEGO!!!!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 08.05.2012 07:37
ciekawe
Motorek 18.06.2011 13:07
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak