Sposób przygotowania

Paprykę i pieczarki obrać i pokroić drobno.
Wątróbkę namoczyć w wodzie,a apotem smażyć na oleju.
W połowie smażenia dodać do niej paprykę, pieczarki, przyprawy (sól, pieprz, oregano) a pod koniec cebulę.
Wszystko starannie wymieszać.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    ale pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    bardzo lubię:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ciekawa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis !
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    cos smacznego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    rewelacja:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !