Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka z papryką i pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczareki całe 20 dag
cebula dymka ze szczypiorkiem 2 sztuki
papryka czerwona 1 sztuka
wątróbki z kurczaka 50 dag
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat do smaku
tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z papryką i pieczarkami

Paprykę i pieczarki obrać i pokroić drobno.
Wątróbkę namoczyć w wodzie,a apotem smażyć na oleju.
W połowie smażenia dodać do niej paprykę, pieczarki, przyprawy (sól, pieprz, oregano) a pod koniec cebulę.
Wszystko starannie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fictor123 30.07.2012 10:43
fajne
Elżbieta17 21.07.2012 22:51
rewelacja:)
Magdalena1110 20.07.2012 21:14
świetne
IZABELA29 15.07.2012 10:19
cos smacznego
IKrakowianka 28.12.2011 17:10
super połączenie
Wacław 30.10.2011 20:04
fajny przepis !
barbara11561 24.09.2011 10:36
pyszna
Motorek 17.09.2011 10:22
smaczna
Robert10 04.07.2011 11:25
pomysłowe
Ania67 22.06.2011 09:03
super
Dorota59 15.06.2011 12:08
ciekawa
AgaS10 22.05.2011 20:55
bardzo lubię:)
Kuchareczekjeden 22.05.2011 20:34
ale pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak