Sposób przygotowania

Obrać rybę ze skóry i z ości, rozgnieść widelcem , dodajemy śmietanęm chrzan i przyprawy a także posiekany koperek. Wszystko mieszamy ze sobą i dodajemy posiekany koperek. Smacznego

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam taką
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    bardzo często robię, ale troszkę inną, muszę wypróbować z Twojego przepisu
  • 4
    original
    Opublikowano

    kotlet

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    na chlebek doskonała
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna125

    mniam, mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    SUPER
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna125

    mniam, mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    bardzo lubię rybki
  • 0
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    uwielbiam takie jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !