Sposób przygotowania

Ostrą papryczkę pokroić w kostke. Kotlety cielęce rozbić tłuczkiem, oprószyć solą i pieprzem. posypać mieszanką siekanych ziół.Dodać papryczke. Całość skropić olejem. Marynatę wetrzeć w cielęcinę. Mięso wstawić na godzinę do lodówki, aby wchłonęło marynatę.Na rozgrzanym oleju smażyć mięso po 3 min z każdej strony. Cielęcinę posypać szczyptą papryki i tymiankiem. Podawać z makaronem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super pyszne
  • 4
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    dobre !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !