Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Omlet z wątróbką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 sztuki
sól do smaku
pieprz do smaku
wątróbka drobiowa 1 sztuka
pomidor 1/2 sztuki
majonez 1 łyżka
ketchup 1 łyżka
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Omlet z wątróbką

Jajka rozbełtać, dodać sól i pieprz. Usmażyć omlet na małym ogniu pod przykryciem na oleju (aż jajka się zetną). Delikatnie zdjąć na talerz. Wątróbkę usmażyć dowolnie, posolić, pokroić na mniejsze kawałki, ułożyć na jednej połowie omleta. Dołożyć pokrojone cząstki pomidora i majonez wymieszany z ketchupem. Przykryć drugą połową.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pacpaw 12.09.2012 17:45
bardzo pomysłowe danie. Lubię takie nietuzinkowe połączenia
Izabela/bella81 11.10.2011 20:48
ciekawy
Marek6 19.09.2011 18:37
super
Ania67 22.07.2011 09:52
ciekawa propozycja
maryśka 21.06.2011 19:06
ciekawy
pawel6 23.05.2011 10:11
ciekawa propozycja:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak