Sposób przygotowania

Jajka rozbełtać, dodać sól i pieprz. Usmażyć omlet na małym ogniu pod przykryciem na oleju (aż jajka się zetną). Delikatnie zdjąć na talerz. Wątróbkę usmażyć dowolnie, posolić, pokroić na mniejsze kawałki, ułożyć na jednej połowie omleta. Dołożyć pokrojone cząstki pomidora i majonez wymieszany z ketchupem. Przykryć drugą połową.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    ciekawa propozycja:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawa propozycja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marek6

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    bardzo pomysłowe danie. Lubię takie nietuzinkowe połączenia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !