Sposób przygotowania

Zagotować wodę, cukier, przyprawy i ocet. Grzybki ułożyć w słoiczkach, zalać zalewą i zakręcić. Pasteryzować 15 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    super
  • 1
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczne takie swoje grzybki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    czekam na świeże maślaczki,żeby je zamarynować!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    czekam na świeże maślaczki,żeby je zamarynować!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    czekam na świeże maślaczki,żeby je zamarynować!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    czekam na świeże maślaczki,żeby je zamarynować!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszne te maślaczki!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszne te maślaczki!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszne te maślaczki!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszne te maślaczki!
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super do wódeczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super grzybki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !