Sposób przygotowania

Papryki myjemy, usuwamy gniazda nasienne i kroimy w kostk e. Karkówkę myjemy, osuszamy, kroimy na kotlety. Rozbijamy i opruszamy solą i pieprzem. Mielone mięso mieszamy ze szczypiorkiem, papryką, jajkiem i bułką tartą. Doprawiamy solą, pieprzem i majerankiem. Na każdy kotlet z karkówki nakładamy porcję farszu. Zwijamy i spinamy wykałaczkami. Układamy na natłuszczonej blasze i pieczemy około godziny w temperaturze 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !