Sposób przygotowania

Grzyby namoczyć na noc. Na drugi dzień zagotować. Ostudzone zmielić,Cebulę zeszklić na maśle, dodać grzyby i doprawić przyprawami do smaku.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny
  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    idealny na uszka grzybowe!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    idealny na uszka grzybowe!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    idealny na uszka grzybowe!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    idealny na uszka grzybowe!
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo smaczny-polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !