Sposób przygotowania

W rondlu zeszklić cebulę i dać karkówkę. Wysmażyć do miękkości. Jak przestygnie zmielić w maszynce. Doprawić Kucharkiem i pieprzem do smaku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha !
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    doskonały do nadziewania
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny do pierogów, krokietów,gołąbków!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny do pierogów, krokietów,gołąbków!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny do pierogów, krokietów,gołąbków!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny do pierogów, krokietów,gołąbków!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !