Sposób przygotowania

Galaretki zalać 1,5 szklanki gorącej wody. Po ostudzeniu wstawić do lodówki, aby zastygły. śmietanę kremówkę ubić z cukrem pudrem, dodać serki waniliowe i rozpuszczoną żelatynę. Galaretki i brzoskwinie pokroić w kostki, dodać po połowie każdej do masy. W formie poukładać biszkopty, nałożyć połowę masy, potem kolejną warstwę biszkoptów i masę, na wierzch posypać resztą galaretek.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    na upalne dni idealne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    pyszny deser!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !