Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

galaretkowe serduszko

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

woda 3/4 litra
galaretka wiśniowa 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: galaretkowe serduszko

Zagotować wodę i wsypać do niej galaretki. Ostudzić i wylać na brytfankę. Jak zastygnie, to wykrawać foremka serduszka i podawać dowolnie udekorowane albo czyste.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mamusia1 07.05.2013 16:04
ładnie się prezentuje
Beata73 22.10.2012 14:50
bardzo pomysłowy deser
Beata73 22.10.2012 14:50
bardzo pomysłowy deser
Beata73 22.10.2012 14:50
bardzo pomysłowy deser
Beata73 22.10.2012 14:50
bardzo pomysłowy deser
Beata73 26.03.2012 19:19
pyszne i dekoracyjne!
Beata73 26.03.2012 19:19
pyszne i dekoracyjne!
IrenaM 18.02.2012 22:08
właśnie tak wycinałam na walentynki serduszka z galaretki :)
marchewka 09.09.2011 14:36
bardzo fajny pomysł ( a te foremki do ciastek - rewelacja)
daria899 14.06.2011 21:56
piekne
PaniMISIOWA 10.06.2011 08:21
przy pomocy foremek do ciasteczek można ze zwykłych potraw zrobić coś fajnego!
PaniMISIOWA 10.06.2011 08:21
przy pomocy foremek do ciasteczek można ze zwykłych potraw zrobić coś fajnego!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak