Sposób przygotowania

Ryż ugotować na sypko. Ostudzić. Dodać ser, jajka i szczypiorek. Wyrobić na jednolitą masę. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Formować małe kotlety i obtaczać w bułce tartej. Smażyć na złoty kolor. Podawać z sosem pomidorowym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pomysłowe fajne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    ciekawy przepis. na pewno wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    świetny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    jeszcze takich nie jadłam :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    też takie robię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świetne kotlety

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !