Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryżowe kotlety

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 3 torebki
jajko 2 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat
posiekany szczypiorek
sól
margaryna do smażenia
twaróg 10 (mielony)

Przepis i sposób przygotowania na: Ryżowe kotlety

Ryż ugotować na sypko. Ostudzić. Dodać ser, jajka i szczypiorek. Wyrobić na jednolitą masę. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Formować małe kotlety i obtaczać w bułce tartej. Smażyć na złoty kolor. Podawać z sosem pomidorowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 19.01.2014 20:33
świetne kotlety
olkaaa 09.05.2013 07:35
też takie robię
Bernadeta1 30.03.2013 09:37
ciekawy przepis
jeta72 15.04.2012 19:02
jeszcze takich nie jadłam :-)
kate.500 30.01.2012 08:11
super smaczne
magical66 10.01.2012 21:03
pycha
Ewelina38 01.01.2012 12:33
świetny pomysł
Ania67 26.08.2011 08:17
extra
aleksa123 15.08.2011 10:59
ciekawy przepis. na pewno wypróbuję
Grazyna0211 27.05.2011 07:57
pomysłowe fajne danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak