Sposób przygotowania

Twaróg zmiksować z 15 dag cukru pudru. Żelatynę namoczyć w małej ilości ciepłej wody, rozpuścić i ostudzić. Śmietanę ubić na sztywno z pozostałym cukrem pudrem i cukrem waniliowym. Dodać do twarogu i delikatnie wymieszać. Połączyć z kandyzowanymi owocami oraz żelatyną. Delikatnie wymieszać. Masę przełożyć do formy i wstawić do lodówki by stężała.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pychota;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    takie zawsze sa dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetny :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawy pomysł z kandyzowanymi owocami,nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę zrobić
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !