Sposób przygotowania

Mięso natrzeć solą, pieprzem, olejem i wraz z czosnkiem włożyć do rękawa z folii. Podlać bulionem i piec ok. 60 min. w temp. 200 stopni. Śmietanę wymieszać z musztardą, jajkiem, bułką tartą, doprawić solą i pieprzem, a następnie obłożyć tym mięso. Ciasto francuskie ponacinać, rozciągnąć i owinąć szynkę. Piec 25 min. w temp. 210 stopni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    bardzo ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    wykwintnie i smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !