Sposób przygotowania

Z musztardy,wina,miodu i pozostałych składników zrobić sos winegret.Wlać do szczelnego woreczka.Łososia włożyć do marynaty i mieszać w woreczku tak,żeby pokrył się cały marynatą.Schłodzić ok.1 godz. w lodówce.Łososia smażyć na ruszcie z obu stron ok 4-5 minut z każdej strony.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ekstra,to coś dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    tatiana2

    Uwielbiam grillowane ryby :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    nigdy nie grillowalam
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    warto by było spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    na pewno pyszny !
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    oj to musi być pyszne!!! :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !