Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć na masę, dodając na przemian żółtka cukier i kakao. Następnie dodać wodę i spirytus. Dokładnie ucierać. Pod koniec dodać mąkę z proszkiem, śmietanę, a na końcu piane z 6 jajek. Wylać na tortownicę i wstawić do piekarnika aż się upiecze. Jak się upiecze wyjąć z piekarnika polewą.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    ale pyszności!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    zgadzam się! :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Apetyczny, nawet bardzo. To moje smaki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !