Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zrazy z parówkami.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

schab bez kości 40 dag
parówki cienkie 4 sztuki
musztarda
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Zrazy z parówkami.

Mięso pokroic na 4 plastry,zbic jak na kotlety.Płaty mięsa posypac solą oraz pieprzem.Posmarowac musztardą,na środku każdego położyc parówkę,zawinąc,obtoczyc w mące,smażyc.Zrumienione zrazy podlac wodą i dusic ,aż sos odparuje.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mariusz10 26.12.2011 14:00
pycha
MAR3STA 26.10.2011 22:54
fajny pomysł
berys18 11.10.2011 13:29
świetny pomysł
angelika14 09.10.2011 17:10
musi smakować wyśmienicie, bo po przeczytaniu składników aż się zrobiłam głodna :)
Dorota59 26.08.2011 13:30
fajne
ziutula
ziutula 16.08.2011 13:04
do wypróbowania na obiad
matii6 07.07.2011 19:25
ciekawe połączenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak