Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polonezy.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

schab bez kości 40 dag
pieczarki 30 dag
przecier pomidorowy
cebula 3 sztuki
musztarda 1 łyżka
mąka
papryka mielona
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Polonezy.

Pieczarki i cebulę pokroic w kostkę,podsmażyc,dodac przecier pomidorowy,musztardę,przyprawic solą,pieprzem i papryką.Mięso pokroic w plastry,cienko rozbic.Na każdym kawałku mięsa położyc trochę nadzienia,zwinąc w rulon.Panierowac w mące,smażyc na dobrze rozgrzanym tłuszczu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 18.10.2011 13:27
świetny pomysł
Elżbieta17 14.07.2011 13:01
Smaczny obiad:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak