Sposób przygotowania

Margarynę rozpuścić i wystudzić. Jaja ubić z cukrem, dodać mąkę, mak i proszek do pieczenia oraz cukier waniliowy, wymieszać, a następnie wlać ostudzoną margarynę i aromat. Jabłka obrać, zetrzeć na trace i również dodać do ciasta, a następnie dokładnie wymieszać. Mieszankę wlać do nasmarowanej tłuszczem i wysypanej bułką tartą formy do keksów. Piec ok. 45 minut w temperaturze 180 stopni.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    darek6

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    brygida

    fajne połączenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maxfighter

    NO NO
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zośka1

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Monika188

    znam polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !