Sposób przygotowania

Margarynę Kasia rozpuścić i zostawić do ostygnięcia.
Wymieszać sypkie produkty, czyli cukier, mąkę, proszek do pieczenia i kakao.
Melko zmiksować z jajkami i szczyptą soli, wlać do sypkich produktów, dodać wystudzoną Kasię, zmiksować.
16 foremek wysmarować olejem, nakładać łyżką masę do 3/4 wysokości foremki, na ciasto wsypywać pół łyżeczki płatków czekoladowych, wymieszać i posypać resztą płatków
Wstawić do nagrzanego piekarnika do temp. 180 stopni, piec 15-18 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !